Rijschool Menno is opgericht in 2012 door Menno Bol. Doordat het om een eenmanszaak gaat is de begeleiding zeer persoonlijk. Altijd dezelfde instructeur zodat hij precies weet waar nog aan gewerkt moet worden en wat u al beheerst. Zo kunt u op een vlotte en correcte manier door de lessen heen en goed voorbereid aan het examen deelnemen.

De rijschool is gevestigd in Kantens. In deze omgeving, maar voornamelijk in de stad Groningen worden de rijlessen gegeven. Door in Groningen te rijden leert u goed om te gaan met de drukte in Nederland en bent u op vrijwel alles voorbereid.

Voor de lessen maakt Menno gebruik van een Dacia Duster uit 2011. Uiteraard voorzien van dubbele pedalen en extra spiegels zodat de veiligheid gewaarborgd is. De Dacia heeft een hoge instap en een comfortabele zithouding wat het een uitstekende lesauto maakt.

Heeft u een druk schema overdag omdat u bijvoorbeeld naar school gaat of een vaste baan heeft? Ook dan kunt u bij Menno terecht! U kunt namelijk ook in de avond of op zaterdag les nemen. Door deze flexibiliteit kunt u doorgaan met lessen wanneer bijvoorbeeld uw schoolrooster verandert.

Voor meer vragen kunt u contact opnemen via onze contactpagina of door te bellen naar 06 - 510 939 47.

Dacia Duster